- 2013 06 12, 20:07
Nava biski daugiau papasakosiu apie sizofrenija. Nusprendziau. Rasau "Mes sveikstam" temoje nes ji nuteikia optimistiskiausiai siame forume.. gal kas perskaitys ir susidomes mano litanija ir paliks feedback'a, butu labai malonu:) viskas prasidejo nuo to kad gyvenimas tekejo iprasta vaga neskaitant to kad 4 ar 5 menesiai pries susergant paranoidine sizofrenija turejau nezmoniska depresija ir dideli skausma galvoje ja persirgau be vaistu be nieko ir visa vasara beidali rudens isgyvenau su patiriamu dziaugsmu gyvenimo, ko dabar nebeina patirti nes nebesigamina dziaugsmo hormonas nezinau delko, siaip kai dirbu po darbo jauciuos lyg ir laimingas bet darbelis laikinas tai nezinia kokia ateitis laukia toleliau manes, nes man labai svarbu darbas, taiva pries susergant sita ziauria psichikos liga buvau normalus zmogus turejau panele gyvenau su ja nuomavau buta, mylejau ja.. ir viena rudenio vakara ziurint tv, kazkas atsitiko pradejo tv rodyti tai ka mano pasamone nori matyti tiksliau pradejo vaidentis, naktis sunki buvo prabudau pasakiau savajai vaziuojam kazkur zodziu jau visai blogai buvo, tai buvo pradzia mano pasikeitusio gyvenimo ir pirmo karto atsigulimo i psihiatrijos ligonine kurioje buvo baisu, atveze mane nesuprasdama kas ivyks ka dmane guldo to nesuvokiau, o pagulde kazkur po 3 dienu klausos ir regos haliucinaciju..nava gyvenimas pasisuko 180 laipsniu kampu gryzus is psichiatrijos ligonines, netinkami vaistai, baimes, vaidenimaisi, paumejimai..dabar jau metai ir septyni menesiai kaip gydausi, metai kai jokiu paumejimu nes pakeite vaistus i labai gerus abilify, dar turiu baimiu bet kazkaip kovoju su jomis, nesu pilnai sveikas bet tikiu kad pasveiksiu nes pazanga padares didele..nors siaip pagalvoju geriau buciau abi kojas susilauzes sugija ir sveikas o cia liga psichologine ir sunki sunku ja iveikti..tad tiek siam kartui, aciu skaiciusiems ir lauksiu jusu feedback'u
Nebūtina labai garsiai šaukti; Dievas yra arčiau mūsų, negu manome.