Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Dievybe37 rašė:As nuo kito menesio eisiu i sporto kluba pora kartu i savaite. Pasiimsiu kokia trenere... :song

Šaunuolis. :))) Aš gėdijuosi eiti į sporto klubą. :o

Vakar nuėjau gal 2 000 žingsnių tik, bet puse dienos tvarkiausi - užskaitau kaip mankštą. :DD

Šiandien nueita 6 600 žingsnių. Būčiau daugiau, nes geras oras buvo, bet su dėdės šunimi puse dienos veterinarkėj sėdėjau... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
Aldona Julita rašė:Jo, gal atsiras bendrų interesų

Na, treneres reikia del kokybisku rezultatu. Kaip jau esu isitikines, kokybiska treniruote naudingiau uz daugiau nekokybisku.
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
Astro-Meška rašė:
Dievybe37 rašė:As nuo kito menesio eisiu i sporto kluba pora kartu i savaite. Pasiimsiu kokia trenere... :song

Šaunuolis. :))) Aš gėdijuosi eiti į sporto klubą. :o

Vakar nuėjau gal 2 000 žingsnių tik, bet puse dienos tvarkiausi - užskaitau kaip mankštą. :DD

Šiandien nueita 6 600 žingsnių. Būčiau daugiau, nes geras oras buvo, bet su dėdės šunimi puse dienos veterinarkėj sėdėjau... :bloga

As nesigediju, tiesiog dabar pakankamai socializuojuosi, stengiuosi prasmingai leisti laika. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
#423943 Kas del zingsniu, tai as vakare su suniu praeinu apie 2+km, tai jau apie 4000 zingsniu. Dar iki darbo ryte ir is darbo vakare, koks 1000 ir dienos eigoj koks 2000. Manau apie 8000 kasdien bent jau padarau. Nerandu savo Mi Bando pakrovejo :ubju Reiks galbut nauja apyranke isigyt, jei nerasiu..
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#423969 oho :))) šaunuolis.
Aš tai užvakar nuėjau 5 600 žingsnių, vakar apie 2 000, šiandien apie 3 900. Truputį skauda kairį kelį. :/

Laikrodžio apyrankė suplyšo, tai nešioju papigeiską apyrankę. Turiu įtarimų, kad ji ”pagrybauja”. :D